Skip to content

Dealers

Wij hechten waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Om die reden werken wij dan ook samen met een aantal bedrijven waarvan wij officieel dealer zijn. Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij u van de kwalitatief meest hoogwaardige producten voorzien. 

Fancom is momenteel leidend in het verbeteren van stalprocessen voor varkens- en pluimveehouders. Dankzij slimme klimaat-, voer- en biometrische systemen, sensoren en computers verbeteren ze uw bedrijfsresultaat én de leefomgeving van uw dieren.

Van Osch Uden staat voor complete varkensstalinrichtingen van de beste kwaliteit. Daarbij zijn ze een echte totaaloplosser. Van roostervloeren en voerbakken tot aan de meest specifieke (maatwerk) onderdelen en bevestigingsmaterialen. Alles van topkwaliteit.

VERBA is al ruim 50 jaar producent van voerbakken voor bedrijf en dier. Van biggenkappen en vloerverwarming tot drinkbakken en voerbakken. Ze staan voor de hoogste kwaliteit en produceren alle producten 100% in Nederland.

Power-Cal is de enige zeer poreuze kalksoort zonder magnesium en zonder calciumhydroxide. Power-Cal kan dus veel vocht binden en dit ook weer loslaten.

Polem wordt zowel nationaal als internationaal gezien als dé producent van composiet silo’s en tanks. Een Europese marktleider waar vakmanschap en innovaties hand in hand gaan en u technologische voorsprong biedt bij het opslaan van grondstoffen.

Als familiebedrijf is Nooyen al decennia actief als varkenshouder Mede op basis van de eigen ervaringen in de praktijk ontwikkelen ze sinds 1978 vloersystemen voor de varkenssector. Nooyen is ieder dag bezig met het bedenken en produceren van roostervloersystemen die passen bij uw bedrijf en waarmee u de beste resultaten kunt behalen.