Skip to content

Over ons

In 2012 heeft Tibor Horváth ons bedrijf TH International opgericht. TH International is ontstaan wegens de toenemende vraag naar zowel nieuwe als tweedehandse stalinrichtingen voor varkens en kippen. Geen uitdaging is ons te groot. Dus: daagt u ons uit?

Sinds 2012

TH International is in 2012 opgericht. Onze jarenlange ervaring én kennis maakt dat wij u kunnen voorzien van de beste producten.

Stalinrichtingen

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuwe als tweedehandse inrichtingen voor stallen, waarbij wij zorgen voor optimale producten.

Varkens & kippen

Onze producten zijn gericht op varkens en kippen. Wij zorgen met onze stalinrichtingen voor een prettige leefomgeving voor deze dieren.

Internationaal

Zoals onze naam al aangeeft, zijn wij internationaal actief. Wij hebben vestigingen in Nederland & Hongarije, maar leveren in heel Europa.

Wie wij zijn

Wij zijn een transparante organisatie met korte lijntjes. Daarom vinden we het belangrijk dat u een beeld heeft bij de mensen met wie u samenwerkt of wellicht gaat samenwerken. Aangenaam kennis te maken, wij zijn TH International.

Tibor Horváth

Directeur
Portret-Tibor-zw2

László Szabó

Verkoopadviseur
Portret-Laszlo-zw2

Lieke Dortmans

Administratief medewerker
Portret-Lieke-zw

Heeft u interesse?